Hopp til hovedinnhold

PT Start

Gratis veiledning med personlig trener inkludert i ditt medlemskap!

Gjennom PT Start-konseptet tilbyr vi alle våre medlemmer gratis treningsveiledning med en av våre dyktige personlig trenere. Slik sørger vi for at du kommer godt i gang og får mest mulig utbytte av treningen hos oss - både på kort og lang sikt.

Det er også viktig for oss at du blir godt informert om hele vårt treningstilbud, slik at du raskt finner frem til alternativene som passer best for deg. Da får du også et godt utgangspunkt for mestring, treningsglede og resultater. Din trener gir deg gode råd og tips om hvilke aktiviteter, treningsformer og gruppetimer som passer best for at du skal nå dine mål. I tillegg gir vi deg en innføring i bruk av treningsstudio og et ”start” treningsprogram med tilpassede øvelser.  

PT Start er gratis for alle våre medlemmer. Fordi vi ønsker å gi deg gode treningsopplevelser, merkbare resultater, bedre helse - og mer overskudd i hverdagen!

Hvordan booker jeg PT Start-timen min?

Stikk innom ditt senter så booker de inn din PT Start-time. Du kan velge hvilken PT du ønsker å benytte.

PT Start 55 min - slik fungerer det

Din PT møter deg i resepsjonen. Du vil sammen med PT ha en hyggelig samtale for å finne ditt personlige treningsmål, samt hvordan du best mulig når det. Våre PT´er har omfattende opplæring i ulike metoder for kartlegging av kroppens funksjonelle bevegelser, noe som danner et viktig grunnlag for at PT kan lage gode individuelt tilpassede treningsøvelser for deg. PT vil sammen med deg gjøre en overordnet behovskartlegging og diskutere et treningsopplegg som kan passe deg og din hverdag. En treningsplan kan f.eks. inneholde individuell kondisjon- og styrketrening, men også en anbefaling av hensiktsmessige gruppetreningstimer som passer dine målsettinger og ditt ambisjonsnivå.

Etter møtet legges ditt øvelsesprogram tilgjengelig i Exorlive Organizer for nedlasting. Kode og brukernavn får du av din personlige trener. Ved å inngå en avtale med PT, kan han eller hun tilby deg effektive, motiverende skreddersydde treningsprogram, og en periodisering som er tilpasset deg og dine mål.

Jeg vil komme igang med trening!