Hopp til hovedinnhold

FRISK - Vårt nye helsemedlemskap

Som de første i landet kombinerer vi nå trening og rask behandling i vårt unike helsemedlemskap.

Hva er FRISK?

For kun 199,– i måneden garanterer vi raskere behandlingstid på en rekke helsetjenester. Våre dyktige saksbehandlere bestiller og organiserer konsultasjon og behandling for deg.

Maks 199,– i måneden

Få igjen 20 kroner for hver treningsøkt du gjennomfører på et av Stamina sine sentre. Med 10 treninger i måneden blir helsemedlemskapet gratis.

Rask behandling

Få rask legehjelp og behandling. Frisk gir blant annet ubegrenset tilgang til online konsultasjoner med allmennlege.

Ingen påkrevd helsesjekk

FRISK skal være tilgjengelig for alle. Derfor krever vi ingen helsesjekk for å kartlegge helsen din før innmelding.

Kun for medlemmer

FRISK er et helsemedlemskap som kan kjøpes som en utvidelse til treningsmedlemskapet ditt hos Stamina Trening.

Vår beste pakke

Kjøp Frisk i dag!

Trening- og helsemedlemskap fra 369 kr/mnd. Når du trener 10 eller flere ganger i løpet av måneden.
Bli medlem
  • Helsemedlemskapet FRISK
  • 1 gratis time med personlig trener
  • Gruppetimer inkludert (gjelder Pluss-abonnement)
  • Tilgang til alle sentre i Norge (gjelder Pluss-medlemskapet)
  • Digitalt medlemskort

Betal med trening

Vi tror på deg og vi tror på at trening gir deg bedre helse og livskvalitet. Derfor vil vi gi deg mulighet til å betale FRISK ved å investere i egen helse – altså ved å trene.


Slik fungerer det

  1. Medlemspris på 199,- trekkes hver måned, i tillegg til treningsabonnementet ditt
  2. Hver gang du trener legges 20 kroner (opptil 199 kr/md.) i en pott
  3. De oppsparte pengene blir tilbakebetalt når bindingstiden utløper (etter 12 md.)

Dette dekker FRISK

FRISK dekker en rekke helsetjenester som koordineres gjennom vårt hovedkontor i Bergen. For å gjøre det enkelt for deg trenger du bare å ta kontakt på ett enkelt telefonnummer.

I praksis betyr det at vi får muligheten til å tilpasse behandlingen din på tvers av fysioterapeuter, legespesialister og utredninger. 

Les fullstendige vilkår for FRISK helsemedlemskap her.

Online allmennlege

Vi gjør det enklere ved å tilby ubegrenset tilgang til videokonsultasjoner med allmennlege ved skade eller sykdom. Online allmennlege kan også benyttes av dine barn helt til de fyller 16 år.

Våre leger er tilgjengelige alle virkedager i tidsrommet 08:30–15:00. Kontakter du oss før kl. 10:00 er du garantert time samme dag. Konsultasjoner foregår gjennom vår nettløsning eller appen FRISK.

Behandlinger per løpende år: Ubegrenset
Tidsfrist: 0–1 dag

Fysioterapi

Vondter og plager i muskler og skjelett kan gjøre det litt vanskeligere å leve et aktivt liv. FRISK hjelper deg å komme raskere tilbake med opptil åtte behandlinger hos våre beste fysio- eller manuellterapeuter per bindingsperiode.

Behandlinger per løpende år: 8
Tidsfrist: 10 dager

Psykolog

Din mentale helse spiller en stor rolle i en travel hverdag med ulike utfordringer. har du behov for å prate med noen får du hele åtte videokonsultasjoner med våre erfarne og dyktige psykologer.

Behandlinger per løpende år: 8
Tidsfrist:
10 dager

Legespesialist

Noen ganger kreves det spesialisthjelp for å sikre deg riktig behandling, derfor har vi etablert et nettverk av dyktige legespesialister som kan hjelpe deg til å bli frisk.

Konsultasjoner per løpende år: 4
Tidsfrist: 20 dager

Dagkirurgi

Dersom våre legespesialisters vurderinger tilsier at du har behov for en operasjon, dekker vi kostnader på operasjoner dersom totalsummen blir 30 000 kroner eller mindre i forbindelse med dagkirurgi per per bindingsperiode på 12 måneder.

Dekning per løpende år: 30 000 kr
Tidsfrist: 20 dager

MR, CT og røntgen

Noen behandlinger krever utredninger med MR, CT eller røntgen - og vi dekker opptil fire utredninger per bindingsperiode på 12 måneder.

Utredninger per løpende år: 4
Tidsfrist: 20 dager

Reiseutgifter

Skal du operere, eller har lang vei til behandlingsstedet dekker vi også reiseutgiftene dine. Med lang reisevei menes 100 kilometer hver vei fra din faste bostedsadresse.

Tidsfrist: 20 dager

Ønsker du effektiv og rask helsedekning?

Da kan du bestille FRISK her. For å bestille FRISK må du være medlem hos Stamina Trening og binde medlemskapet i 12 måneder.

Hva er forskjellen på helsemedlemskap og helseforsikring?

Med FRISK ønsker vi å forebygge fremfor å behandle. Vi er så sikre på at en aktiv livsstil har en positiv effekt på skader og sykdom at vi vil belønne trening med raskere hjelp til lavere priser når det først trengs.

Med FRISK kan du investere i din egen helse og få igjen pengene du betaler ved å trene. Vi velger derfor å kalle FRISK for helsemedlemskap, ikke en helseforsikring.

* FRISK helsemedlemskap med tilhørende treningsabonnement fornyes automatisk for 12 nye mnd.
* FRISK helsemedlemskap har en karenstid på én mnd, dvs. at helsemedlemskapet ikke dekker konsultasjoner eller behandling for sykdom/skader de første 30 dager etter at helsemedlemskapet er etablert i Stamina Trening.