Bookingregler

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bookingregler

Her finner du mer informasjon om booking av gruppetreningstimer.

For å gi deg mulighet for god planlegging og forutsigbarhet, benytter vi forhåndsbooking av gruppetimer på web og app. En fast struktur på treningen via ”treningsavtaler i bookingen” eller med venner, gjør det lettere å gjennomføre. Da får du også mest treningsglede, effekt og resultater.

Om du likevel ikke kan delta på en av dine bestilte timer, husk å booke deg av senest to timer før. Da unngår du å få ”ikke-møtt” – og gir plassen din til andre. Slik sørger vi for at alle får tilgang til sine favorittimer - når de vil og kan.

Er du ikke medlem? Kom innom – eller ring oss, så finner vi en ledig time som passer for deg.

Mer om våre bookingregler:

 • Booking kan gjøres til dagens timer, pluss tre dager.
 • Åpningstid for booking er kl 21.00, inntil fire dager frem i tid, og senest 45 minutter før timens start.
 • Du kan booke inntil 6 timer totalt, og maksimalt tre timer/klasser per dag.
 • Husk å ta ut deltakerbekreftelse/lapp fra terminalen på senteret før trening. Instruktøren samler inn deltagerbekreftelsene før timens start.
 • Er timen du ønsker å booke full, kan du booke deg på ventelisten. Husk at du også må booke deg av ventelisten, senest to timer før, dersom du likevel ikke ønsker plass.
 • Info om frigitte plasser sendes fortløpende på sms, og senest en time før start. Du trenger ikke bekrefte at du tar timen, men den gjelder som en ordinær booking. Husk derfor å avbestille om du ikke ønsker å benytte tilbudet.
 • Uavhentede billetter frigjøres automatisk 5 minutter før timen.
 • Frist for å avbestille, uten å få ikke-møtt, er senest to timer før klassen starter.
 • Tre ikke-møtt i løpet av 30 dager hindrer automatisk muligheten for forhåndsbooking, inntil det er mer enn 30 dager siden første ikke-møtt. Vi sender deg en mail ved andre ikke-møtt, slik at det blir enkelt for deg både å følge med og å unngå å bli sperret.

  Merk:


  - Trener du ved flere Staminasentre, er det samlet antall ikke-møtt, dvs 3, som gjelder.

  - Sperringen innebærer at du ikke kan forhåndsbooke via våre nettsider eller Stamina app, men du kan fortsatt booke dagens timer fra resepsjonsterminalen på senteret, og benytte billetter som ikke er hentet fem minutter før timens start.

  - Når sperretiden utløper, etter 30 dager fra første ikke-møtt, opphører denne automatisk og du kan booke timer som vanlig igjen.

Om du lurer på noe, ta kontakt med resepsjon på senteret – så hjelper vi deg.

God Stamina- trening!