Hopp til hovedinnhold

Møt PT-Andrea: Personlig trening er for alle!

Tror du personlig trening er for de ekstra spreke, tar du feil! Med en PT kan du få god oppfølging uansett utgangspunkt. Møt Andrea fra Stamina Trening Drøbak og noen av hennes kunder for et lite innblikk i hverdagen med PT!

Av Stamina Trening

Andrea jobber som sportslig leder, personlig trener og instruktør på Stamina i Drøbak. Hun har en mastergrad i idrettsvitenskap fra Høgskulen i Sogn og Fjordane og har jobbet i treningsbransjen siden 2008. Andrea er glad i styrketrening og elsker gruppetimer, alt fra sykkel til Pulsstep.

Andrea bor i Oslo, men pendler gladelig til Stamina i Drøbak. Kundene på senteret i Drøbak er verdt det!

– Både kundene i gruppetreningssalen og PT-kundene mine gir meg enormt mye glede og motivasjon, og jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med dette.

Alder og utgangspunkt ingen hindring

- Mine PT-kunder er vidt forskjellige. Felles for dem alle er at de ønsker å holde seg i form og å orke mer. Noen ønsker hjelp til å strukturere treningen sin i form av treningsprogrammer og ukeplaner, mens andre vil ha hjelp til litt teknikktrening. Jeg har også kunder som ønsker veldig tett oppfølging med en eller flere timer i uka.

For noen av dem er det kanskje avtalen som er det viktigste for at de skal komme seg på trening. De vet at noen møter dem i døra og skal ta dem gjennom en treningsøkt, mens andre er helt avhengig av at noen møter dem på trening.

Bør jeg være i god form når jeg begynner med PT?

Nei, absolutt ikke. Når jeg legger opp trening tar jeg hensyn til skader, form og alder. Her er alle velkomne og alle må jo starte et sted.

Hvor ofte bør jeg trene med en PT?   

Det kommer helt an på hva du ønsker å få ut av treningen. Jeg har kunder som har timer en gang i mnd, annen hver uke og de som har faste avtaler en eller flere ganger i uka, så det finnes ingen fasitsvar på dette spørsmålet. 

Andrea har kunder i forskjellig alder og treningsform. [I ukene fremover skal vi få møte en treningsglad PT-gruppe og et ektepar som har PT-Duo timer med Andrea.]

PT Individuelt

Personlig trening handler om skreddersøm. Mange ønsker individuell oppfølging og full oppmerksomhet rundt egen trening og sin vei til målet. Da vil én til én trening med en av våre trenere være PT produktet for deg. PT Individuelt kommer som 25 minutter og 55 minutters-økter.

PT Duo

Å trene sammen med andre kan være veldig motiverende, utfordrende og ikke minst sosialt. I PT duo vil du ha noen å dele treningsopplevelsene dine med, og fortsatt trene skreddersøm. Din PT tilpasser treningen etter både ditt og din treningspartner sitt behov, slik at all aktivitet er optimalisert for best mulig individuell effekt.

PT Gruppe

I PT Gruppe har du flere å dele treningsopplevelsene dine med. Mange forteller at de opplever et fellesskap under trening, som i seg selv gir verdifull motivasjon. En PT er opptatt av sikker og effektiv trening som tar hensyn til alle i gruppen, og at alle skal få individuell instruksjon og veiledning underveis i treningen.

PT Prestasjon Team

PT Prestasjon er et tilbud til deg som ønsker å trene målrettet med idrettsspesifikke mål, og hvor resultater er viktig. Enten det er på en idrettsarena eller i et mosjonsløp.

Her kan du lese mer om våre forskjellige PT-tilbud

Både kundene i gruppetreningssalen og PT-kundene mine gir meg enormt mye glede og motivasjon, og jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med dette.
Andrea Berg-Olsen

Relaterte innlegg