Hopp til hovedinnhold

Opplev økt motivasjon med PT-gruppe!

Litt for mange på gruppetimen og litt for kjedelig å trene alene? Etter et besøk hos Stamina Drøbak er det ingen tvil om at PT-gruppe er et godt alternativ for deg som trenger litt motivasjon og en trygg og god latter på trening. Les og bli inspirert av en fin og sporty gjeng fra Drøbak.

Av Stamina Trening

Hver tirsdag kveld møtes en treningsglad gruppe med damer og menn på Stamina i Drøbak. Gjengen med aldersspenn fra 44 år til 58 år har trent sammen siden i høst, og begynner å bli godt kjent med hverandre. Iver, Vibeke, Hege, Mette og Henrik møtes ukentlig til latter, stasjonstrening med høy intensitet og sin personlige trener Andrea.

Motivasjon på høyt nivå

Etter omlag et halvt år er det enstemmig vedtatt at timen med PT-gruppe er en skikkelig motivasjonsvekker, uansett ambisjonsnivå. Hege slet med treningsmotivasjonen. Nå nikker hun og er klar i sin tale.

– Man skulker ikke denne timen hvis ikke det er noe viktig. Du vet noen venter på deg. Og så er jo timen så morsom, den bare fyker unna uhyggelig fort.

Hege smiler før hun fortsetter, tydelig engasjert.

– Det blir også lettere å komme seg på annen trening dagen etter. Det har faktisk blitt sånn at jeg får streng beskjed av familien min om å komme meg på Stamina hvis jeg er i litt dårlig humør, for jeg blir alltid bedre humør av å trene.

55 kvalitetsminutter

Henrik er også enig i at timen med PT-gruppa både er motiverende og morsom. Han er her for skadeforebyggende trening og skyter inn at dette er trening han aldri hadde fått med seg på egenhånd. 

– Jeg må være trygg på at det jeg bruker tiden på er av høy kvalitet og at å balansere på en bosuball er riktig bruk av tiden min. Når treningen er ukjent for meg er det viktig å ha Andrea der. Hun vet akkurat hva hun driver med og klarer å se og følge opp hver enkelt av oss.

Latteren sitter løst

Vibeke fikk dratt med seg venninnen Mette i PT-gruppa. Vibeke har også PT-timer alene med Andrea, men sier at timene med PT-gruppa er morsommere og at det er kort vei til den inkluderende latteren.

– Det er jo hyggeligst å trene når det er litt humor inne bildet. Hvis ikke kunne man jo bare fortsatt å trene alene. 

Iver er på sin side glad for kameratskapet i form av de småfrekke slengkommentarene, som selvfølgelig alltid er godt ment.

– Vi tåler de små kommentarene til hverandre. De er med på å gjøre hverandre bedre og å gjøre tiden på trening morsommere.

De andre nikker bekreftende. Atmosfæren er avslappet og det er tydelig at alle er komfortable med å snart skulle svette og presse seg litt ekstra hardt i hverandres nærvær.  

Relaterte innlegg