Hopp til hovedinnhold

Del PT - spar penger!

Ønsker du deg oppfølging av en profesjonell på trening, men syns det er litt dyrt å ha egen PT? Da bør du prøve PT-duo eller PT-gruppe!

Av Stamina Trening

Deler du PT med en eller flere får du individuell oppfølging, til en billigere penge! Lurer du litt på hvordan en PT-Duo eller en PT-gruppetime er? Da bør du lese det Staminas PT-manager Jørn Stian Dahl forteller om gjennomføring av PT-timer.

Hvordan gjennomføres en PT-duo time/PT-gruppe time?

Hvordan timen organiseres er avhengig av tema og PT Gruppens sammensetning. Ofte organiseres deltakerne i forskjellige og tilpassede øvelser,men ofte gjør deltakerne også de samme øvelsene samtidig. PT sirkulerer blant deltakerne eller coacher alle samtidig - ettersom hva som passer best og gir mest effekt. Dette stiller store krav til PT ens evne til å “se alle”, men de som får gjennomføre PT Grupper er svært godt trent i dette. I tillegg til å spare penger er det sosiale aspektet med å dele en PT vesentlig. Derfor vil PTen forsøke å skape en team-følelse og oppfordre deltakerne tilå støtte og heie frem hverandre.

Hva kan jeg forvente av PTen i denne sammenhengen?

Du kan forvente individuell oppfølging. I tillegg til skreddersydd trening, er det en stor verdi å vite at treningen er både effektiv og sikker. Å trene med en PT gir økt motivasjon og innsikt i egen kapasitet og helse. En PT kan mye om noe som er viktig for deg, nemlig helse og treningsfremgang. En PT vil også kunne tilføre deg gode treningsrutiner som gir deg effekt over tid, slik at du kan jobbe mer langsiktig og oppnår varige resultater.

Hvor mye penger sparer jeg?

PT-DUO

Besparelsen for å dele PTen med en venn/kjæreste/ektefelle osv er mellom 180 kr - 220 kr pr økt.

PT-Gruppe

I en PT-Gruppe sparer du mellom 350-400 kr pr treningsøkt, sammenlignet med en individuell PT-time på 55 minutter.

Hvordan går jeg frem? Må jeg selv finne den jeg vil trene sammen med?

Du må ikke, men kan gjerne gjøre det. Ofte har man venner eller kanskje familie som man ønsker å dele en PT Gruppe med, noe som er fullt mulig. Det senteret du tilhører vil også annonsere PT Gruppene, slik at alle som er interessert kan henvende seg til senteret eller PTen direkte. Begge mulighetene er like vanlige. I tillegg vil ansvarlig PT selv jobbe aktivt på enkelte grupper for å rekruttere deltakere ut i fra spesifikke mål, trenings-forutsetninger og evt tilgjengelige fasiliteter på senteret eller i nærområdet. Følg med på senterets sosiale medier og informasjon tilgjengelig i resepsjonen eller tilsvarende for løpende markedsføring av nye PT Grupper.

Bør vi ha samme utgangspunkt for å trene sammen?

Nei, man trenger ikke å ha samme utgangspunkt eller samme forutsetninger. Ansvarlig PT vil kunne tilpasse øvelser, intensitet og mengde til hver enkelt deltaker på en god måte. Hensikten er at du skal bli den beste utgaven av deg selv - uten sammenlikning med andre. Du definerer selv sammen med din PT hva som skal være målet med treningen.

Hvor ofte bør jeg ha en PT-time for å få mest igjen for det?

Det er klart at kontinuitet over tid skaper de beste resultatene. Når det er sagt så vil man med smart og effektiv trening kunne skape utrolig gode resultater med færre eller mindre hyppige PT timer. Ofte vil det være mest fornuftig med en miks av egentrening og trening med PT som skaper de beste resultatene. Hvor ofte man benytter seg av PT varierer veldig ut ifra forutsetning og målet med treningen. Vi anbefaler ikke mindre enn en PT time pr tredje uke, da både treningssituasjon og tilstand kan endre seg relativt mye på tre uker. En PT skal bidra til at du når dine mål og får forventet effekt av treningen.  

Spar tid med effektiv trening!

  • Personlig oppfølging - betal mindre
  • Bestem selv når du vil trene
  • Tren mer effektivt, når du først er på treningssenteret
  • Mer treningsmotivasjon
  • Sikker trening med hjelp til god teknikk og forebyggende fokus
  • Prester bedre med en PT
  • Lær om helheten i det å endre livsstil
  • Bedre og mer effektiv trening gir raskere resultater og økt livskvalitet

Relaterte innlegg