Hopp til hovedinnhold

Oppskrift på smakfulle omelettmuffins

Enkle frokostmuffins med masser av proteiner. Passer perfekt til en lang frokost eller som i en spennende matpakke.

Av Stamina Trening

Ingredienser

Oppskriften gir ca. 5 muffins

6 egg

200g skinke

100g revet ost

Litt vårløk/purreløk

Paprika

6 ss melk

Krydder etter ønske

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 grader.

Kutt opp skinke, purreløk, paprika eller andre grønsaker du liker. 

Visp egg og melk sammen. Vend i grønnsakene bland sammen.

Fordel røren i muffinsformer. Sørg for at det er ca. like mye ingredienser i hver form.

Stek i omlag 15 minutter – til de har stivnet tilstrekkelig – og la stå til avkjøling. 

Tips!

Her finnes det uendelig med variasjonsmuligheter!

Fetaost, oliven og soltørket tomat smaker nydelig i slike muffins.

Hvis du er glad i løk og hvitløk kan skjære fine skiver og steke til de er gylne i en panne. Dette kan kombineres stort sett alt av grønt, ost og krydder.

Hvis du har noen kalde poteter igjen er dette supre rester å ha med i blandingen.

Kan serveres sammen med råkostsalat eller til godt brød.